Montáž a servis LPG a CNG zariadení Zvolen

Blog

Predávate auto s LPG či CNG? Pomôžeme vám s jeho predajom!

Hodnotenie používateľov: 5 / 5

Hviezdy sú aktívneHviezdy sú aktívneHviezdy sú aktívneHviezdy sú aktívneHviezdy sú aktívne
 

Všetko, čo sme mali, už sme popredali. Teraz máme priestor možno práve pre to Vaše auto. Prečo nevyužiť naše priestory a know-how vo svoj prospech ?

Predaj alebo kúpa auta je v podstate pre mnohých jedno z pomerne vážnych rozhodnutí. Takmer každý, kto sa v autách, prípadne LPG-čku (CNG-čku) nevyzná si k takémuto kroku obvykle prizve odborníka, nechá si auto "preklepnúť, skontrolovať. Chcete mať istotu, že pri takomto kroku všetko prebehne ako má a Vy neurobíte chybný krok ? Potom ste u nás správne. Zodpovednosť nechajte na nás.

V našom showroome sme už pomohli desiatkam našich zákazníkov či priateľom úspešne predať alebo kúpiť nejedno auto, motorku či dokonca takmer 100-ročného veterána.

 Od stavu nahustenia pneumatík, cez kontrolu stavu membrán a filtrov v LPG (CNG) zariadení až po kontrolu emisií overeným analyzátorom výfukových plynov. Všetky prípadné závady odstránime v našich režijných nákladoch a vystavíme o tom certifikát.
Vaše vozidlo bude vystavené vo vnútorných priestoroch až do zaplnenia kapacity (cca 4-5 vozidiel).

Školenému a trénovanému zraku našich technikov a mechanikov neunikne nič, čo býva častokrát tou pravou, ale skrytou príčinou predaja auta.

Všetky potrebné opravy vykonáme na naše náklady a ponúkneme to novému majiteľovi v konečnej cene predávaného vozidla. Férová ponuka, čo poviete ?

Pýtate sa, že čo z toho budete mať Vy ? Odpoveď je jednoduchá:

  • ak predávate auto my budeme tí, ktorí ponesú zodpovednosť za stav LPG (CNG) zariadenia. Vystavíme o tom totiž certifikát v ktorom sa našim menom zaručíme, že je LPG (alebo CNG) zariadenie a auto ako celok v poriadku.
  • ak kupujete viete, za kým máte prísť a kto za stav predávaného auta zodpovedá

Naše služby využilo už veľmi veľa zákazníkov a zo skúsenosti môžme zodpovedne prehlásiť, že sme ešte nepotrebovali riešiť žiadnu reklamáciu.
Stačí Vám to ako dôkaz ? Ak áno kontaktujte nás. Či už ako predávajúci, alebo ako kupujúci.

Všetky vozidlá budeme veľmi efektívne ponúkať na všetkých našich komunikačných kanáloch ktorých máme k dispozícii niekoľko a všetky sa tešia pozornosti našich zákazníkov.

Dôverujte nám. Na Vašej spokojnosti nám záleží oveľa viac, než si dokážete predstaviť. 

Príklady úspešne predaných vozidiel

Škoda Octavia II, motor 1,6  LPG zariadenie Solaris


Škoda Octavia II, motor 1,8 TSi, LPG zariadenie Vialle (priamovstrekový motor)

 

Hľadať

No Internet Connection